Mai multe porturi din judeţul Constanţa au fost închise din cauza vântului puternic

Mai multe porturi din judeţul Constanţa au fost închise, luni seară, din cauza vântului puternic, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

78 afișări
Imaginea articolului Mai multe porturi din judeţul Constanţa au fost închise din cauza vântului puternic

Mai multe porturi din judeţul Constanţa au fost închise din cauza vântului puternic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, conform sursei citate, luni seară, începând cu ora 19.00, a fost închis portul Midia, din cauza vântului puternic.

De asemenea, tot din cauza vântului care suflă cu putere, începând cu ora 20.30, au fost închise traficului fluvial şi porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

Luni dimineaţă, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 20 de judeţe din nordul, centrul, estul şi sud-estul ţării, unde începând de luni după-amiază şi până marţi seară vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 50-60 de kilometri pe oră.

Astfel, avertizarea cod galben a fost emisă pentru mai multe judeţe, între care şi judeţul Constanţa. fiind valabilă de luni, ora 15.00, până marţi, la ora 20.00.

"În intervalul menţionat, în regiunile estice şi sud-estice vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi trecător lapoviţă sau ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 50-60 km/h. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp, iar în judeţele Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, pe arii restrânse, 40-50 l/mp", se arată în avertizarea transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici