Mama unui tânăr ucis de tată, găsită carbonizată într-o şură după ce şi-a dat foc

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă după ce o femeie de 65 de ani din Săpânţa a fost găsită, sâmbătă, moartă, carbonizată, existând indicii că acesta şi-a dat foc. Copilul femeii fusese ucis în urmă cu un an, chiar de către tată, după ce cei doi s-au certat la tăiatul porcului.

355 afișări
Imaginea articolului Mama unui tânăr ucis de tată, găsită carbonizată într-o şură după ce şi-a dat foc

Mama unui tânăr ucis de tată, găsită carbonizată într-o şură după ce şi-a dat foc

Poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal şi fac cercetări după ce trupului unei femei de 65 de ani, din Săpânţa, a fost găsit de un vecin, fără suflare, într-o anexă gospodărescă, existând indicii că femeia ar fi provocat un incendiu pentru a-şi lua viaţa.

Trupul femeii a fost găsit de un vecin, sâmbătă după-amiaza, carbonizat, într-o şură.

“Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a decedat o femeie în vârstă de 65 de ani din Săpânţa. Colegii sunt la faţa locului unde efectuează cercetări, trupul femeii urmând să fie transportat la spital pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelelor decesului. În cauză s-a deschis un dosar penal după ce poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 că a fost găsit carbonizat trupul unei femei, într-o anexă gospodărească”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Maramureş, Florina Meteş.

Trupul femeii a fost găsit carbonizat într-o şură cu lemne, însă incendiul provocat de femeie nu s-a extins, nefiind necesară intervenţia pompierilor.

Fiul femeii a fost ucis de tată, cu un cuţit în inimă, pe 24 ianuarie 2017 şi, conform unor surse MEDIAFAX, femeia a suferit o depresie după ce şi-a îngropat copilul şi soţul său a fost arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici