Manifestări cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării, la Galaţi, pe 28 şi 29 iunie

Spectacole de teatru, concerte de muzică şi proiecţii de film vor avea loc, pe 28 şi 29 iunie, la Galaţi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării, manifestări pentru care Primăria a alocat 130.000 de lei.

590 afișări
Imaginea articolului Manifestări cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării, la Galaţi, pe 28 şi 29 iunie

Manifestări cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării, la Galaţi, pe 28 şi 29 iunie (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Ziua Internaţională a Dunării va fi marcată, la Galaţi, printr-o serie de manifestări care vor avea loc în Parcul "Viva" în zilele de 28 şi 29 iunie. Astfel, potrivit Biroului de Presă al Primăriei, sunt programate spectacole de teatru, concerte de muzică pop, etno-rock, folclorică şi proiecţii de film pentru celebrarea Zilei Dunării.

Duminică, începând cu ora 14.00, vor fi spectacole pentru copii, apoi un concert de muzică şi dansuri folclorice susţinut de Ansamblul ”Transilvania”, urmat de un concert etno-rock susţinut de Adrian Naidin şi Ionuţ Micu (exPhoenix) şi de un spectacol de teatru cu Horaţiu Mălăele, iar ziua se va încheia cu proiecţia filmului "Funeralii fericite".

A doua zi, luni, 29 iunie, de Ziua Internaţională a Dunării, de la ora 19.00 "La Musica Orchestra" va susţine un recital ce va cuprinde partituri celebre şi muzică de film, iar apoi va fi un recital susţinut de Valentin Boghean&Band (Republica Moldova). Seara, între orele 22.00 - 23.00, va avea loc proiecţia filmului documentar "Dunărea-Amazonul Europei”, în regia Ritei şi a lui Michael Schlamberger, film realizat de ORF, Science Vision în asociere cu ARTE şi Comisia Internaţională pentru Protecţia Fluviului Dunarea (ICPDR).

Pentru manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării, Primăria Galaţi a alocat 130.000 de lei.

Potrivit autorităţilor locale, pentru buna organizare a manifestărilor vor fi restricţii de trafic în zilele de 28 şi 29 iunie în municipiul Galaţi. Astfel, începând din 28 iunie, ora 6.00, şi până în 30 iunie, ora 1.00, circulaţia va fi complet închisă pe strada Prelungirea George Coşbuc, între Bulevardul Marii Uniri (Faleza Superioară) şi strada Regiment 11 Siret (înainte de sensul giratoriu).

Primăria municipiului Galaţi le recomandă conducătorilor auto să evite străzile unde vor fi impuse restricţiile de circulaţie, să folosească rutele ocolitoare indicate de Poliţia Rutieră şi să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie ce vor supraveghea traficul în zona cu restricţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici