Medic din Segarcea suspectat că făcea ilegal întreruperi de sarcină, prins luând mită

Un medic ginecolog de la Spitalul Muncipal Segarcea, suspectat că făcea ilegal întreruperi de sarcină, a fost prins în flagrant, joi seară, în timp ce primea mită 200 de euro, dar nu a putut fi ridicat de anchetatori pentru că era singurul medic de gardă şi trebuia să asigure urgenţele.

196 afișări
Imaginea articolului Medic din Segarcea suspectat că făcea ilegal întreruperi de sarcină, prins luând mită

Medic din Segarcea suspectat că făcea ilegal întreruperi de sarcină, prins luând mită (Imagine: Razvsan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova, comisar-şef Ionel Gone, flagrantul a fost realizat joi seară, la Spitalul Orăşenesc Segarcea, medicul ginecolog primind mită 200 de euro, banii fiind pretinşi pentru o întrerupere de sarcină. Flagrantul s-a realizat chiar în cabinetul medicului ginecolog, anchetatorii găsind apoi suma de bani asupra acestuia.

"Medicul a mai fost denunţat pentru astfel de fapte. Joi seară, când a fost prins în flagrant, nu s-a putut lua nicio măsură cu el pentru că era singurul medic de gardă care trebuia să asigure permanenţa la spital", a afirmat Ionel Gone.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magda Bădescu, procurorii lucrează la dosar, iar până în prezent nu a fost luată nicio măsură în privinţa medicului ginecolog.

Surse judiciare afirmă că în ultimii doi ani medicul ginecolog ar fi primit de la paciente sume cuprinse între 50 şi 300 de euro, pentru a le întrerupe sarcini aflate în stadiu avansat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici