Milionarul Eduard Uzunov, bătut în uma unui conflict în trafic din Capitală

Milionarul Eduard Uzunov a depus plângere la Secţia 1 Poliţie după ce, luni seară, ar fi fost bătut în centrul Capitalei, în urma unui conflict în trafic, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

814 afișări
Imaginea articolului Milionarul Eduard Uzunov, bătut în uma unui conflict în trafic din Capitală

Eduard Uzunov (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi Calea Victoriei, după ce Uzunov, care se afla la volanul unui Fiat 500 decapotabil, a avut o dispută cu şoferul unei maşini Toyota Avensis.

După ce s-au şicanat în trafic de mai multe ori, şoferul din Toyota a coborât din autoturism şi a lovit cu piciorul portiera maşinii lui Uzunov.

În momentul în care omul de afaceri a coborât, şi el, din autoturism, şoferul din Toyota l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

În jurul orei 20.20, Uzunov a venit la sediul Secţiei 1, unde a depus o plângere pentru lovire, distrugere şi ameninţare.

Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul autoturismului Toyota Avensis şi urmează să stabilească dacă acesta este cel care l-ar fi lovit pe omul de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici