Ministerul Transporturilor anunţă controale la secţiile de Drumuri Naţionale pentru a verifica utilajele pentru deszăpezire

Ministerul Transporturilor a anunţat că în perioada următoare vor avea loc controale la secţiile de Drumuri Naţionale prin care va fi verificată funcţionalitatea utilajelor destinate deszăpezirii, potrivit unui comunicat al instituţiei, transmis vineri.

123 afișări
Imaginea articolului Ministerul Transporturilor anunţă controale la secţiile de Drumuri Naţionale pentru a verifica utilajele pentru deszăpezire

MT anunţă controale la secţiile de Drumuri Naţionale pentru a verifica utilajele pentru deszăpezire

Vineri dimineaţă, la Ministerul Transporturilor a fost făcută o analiză a măsurilor obligatorii necesare în perioada iernii şi au fost convocaţi, de urgenţă, directorii DRDP-urilor pentru a discuta despre intervenţiile pentru deszăpeziri, se arată în comunicatul transmis.

Felix Stroe, ministrul Transporturilor, a dispus ca prin Corpul de Control să se verifice toate stocurile de iarnă, starea utilajelor aflate în bazele Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri şi stadiul contractelor subsecvente.

„Nu ne mai putem permite ca iarna să ne găsească nepregătiţi şi să spunem ca nu am ştiut că trebuie să fim mobilizaţi pentru a depăşi toate intemperiile vremii. În cazul în care acţiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei care sunt responsabili cu întreţinerea drumurilor trebuie sa fie conştienţi că vor pleca rapid acasă. Sper să nu avem surprize neplăcute. Şi nu uitaţi, toţi suntem în slujba cetăţenilor”, a declarat Stroe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici