Ministrul Agriculturii vrea un brand de ţară pentru alimentele româneşti

Ministerul Agriculturii a început procedurile pentru crearea a unui brand de ţară pentru produsele alimentare, care va fi promovat atât în România, cât şi în străinătate, a declarat marţi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

203 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii vrea un brand de ţară pentru alimentele româneşti

Ministrul Agriculturii vrea un brand de ţară pentru alimentele româneşti (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Am demarat la nivelul ministerului procedura de a realiza un brand de ţară pentru toate produsele româneşti. Vrem să realizăm un parteneriat cu producătorii agricoli, o campanie de promovare a produselor româneşti, care va fi desfăşurată şi în România, dar şi în afara graniţelor", a spus Constantin.

El a spus că brandul de ţară îşi propune să vorbească despre autenticitatea produselor româneşti.

"Probabil ca într-o lună vom avea tot proiectul definitivat. Nu cred că va fi un proiect cu o valoare foarte mare şi probabil că vor fi asigurate surse de la bugetul ministerului Agriculturii. Vom participa la târguri cu un brand de ţară", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici