Ministrul Educaţiei, convocat la Cotroceni pentru elaborarea unui plan de revenire a elevilor la şcoală

Preşedintele Klaus Iohannis se întruneşte miercuri la ora 15 cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei pentru elaborarea unui plan concret privind revenirea elevilor la şcoală. Anunţul a fost făcut de şeful statului în cadrul unei declaraţii de presă.

664 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei, convocat la Cotroceni pentru elaborarea unui plan de revenire a elevilor la şcoală

Ministrul Educaţiei, convocat la Cotroceni pentru elaborarea unui plan de revenire a elevilor la şcoală

"Vom avea un plan de relaxare în paşi. Vom stabili exact care activitate când poate să înceapă. O activitate extrem de importantă este activitatea şcolară şi chiar în această după-amiază voi avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Educaţiei pentru a începe să elaborăm un plan concret pentru revenirea elevilor la şcoală. Cum va arăta acest plan va fi prezentat public în momentul în care este elaborat cu toate detaliile aferente", a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, după şedinţa privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, miniştrii de Interne şi al Sănătăţii, Marcel Vela, respectiv Nelu Tătaru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Şeful statului a precizat că  după 15 mai vom putea să ne mişcăm mai liber, însă viaţa nu va reveni, din păcate, la normalitatea pe care am cunoscut-o înaintea acestei pandemii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici