Ministrul Toader va avea o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, în contextul vizitei la Strasbourg

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat marţi că a avut o discuţie cu Tudorel Toader, iar acesta din urmă va avea o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, în contextul vizitei la Strasbourg.

192 afișări
Imaginea articolului Ministrul Toader va avea o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, în contextul vizitei la Strasbourg

Ministrul Toader va avea o întâlnire cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, în contextul vizitei la Strasbourg

"Sigur că este important să vedem care e opinia şi altor actori, CE, dar şi Comisia de la Veneţia. Am avut aseară chiar o discuţie cu Tudorel Toader, care ştiu că azi e la Strasbourg şi domnia sa mi-a spus că va avea o întâlnire cu membri Comisiei de la Veneţia. Ştim că urmează raportul definitiv pe 17-18 octombrie şi să putem avea acele observaţii ale Comisiei pe care să le putem integra, pentru a da un confort celor de la CE care nu au expertiză în acest sens, cu toate că a existat avizul CCR care include opinia Comisiei de la Veneţia", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că marţi se va deplasa la Strasbourg împreună cu premierul Viorica Dăncilă, pentru a discuta cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, căruia îi va cere să depăşească „faza îngrijorărilor” şi să discute punctual.

„Am ascultat şi eu cu interes dezbaterea din Parlamentul European. Eu aş porni de la una din afirmaţiile prim-vicepreşedintelui Timmermans, să dialogăm, să înţeleg problemele, să găsim soluţii de rezolvare. Aş ma adăuga, să fim documentaţi în legătură cu afirmaţiile pe care le facem şi să fim de bună credinţă”, a spus Tudorel Toader la Antena3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici