Minivacanţa de Rusalii la munte: Preţuri între 195 şi 335 de lei pentru pachete turistice în Poiana Braşov şi Predeal

Unii hotelieri din staţiunile Predeal şi Poiana Braşov au pregătit oferte pentru minivacanţa de Rusalii, preţurile pornind de la 195 de lei de persoană pentru două nopţi la un hotel din Poiana Braşov şi ajungând la 335 de lei de persoană, tot pentru două nopţi, la un hotel din Predeal.

712 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa de Rusalii la munte: Preţuri între 195 şi 335 de lei pentru pachete turistice în Poiana Braşov şi Predeal

Minivacanţa de Rusalii la munte: Preţuri între 195 şi 335 de lei pentru pachete turistice în Poiana Braşov şi Predeal (Imagine: Catalin Cadan/Mediafax Foto)

În staţiunile braşovene sunt puţini hotelieri care au pregătit oferte speciale pentru minivacanţa de Rusalii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, la un hotel de patru stele din Poiana Braşov, un pachet de minim trei zile costă între 34 şi 59 de euro de persoană pe zi, cu un supliment de 19 euro de persoană pe zi pentru cei care doresc să se cazeze într-un apartament exclusiv. În acest preţ sunt incluse cazarea cu mic dejun, fructe proaspete în cameră, acces liber la piscină, saună, fitness, jacuzzi şi grădină de vară cu şezlonguri, dar şi cadouri pentru copii, de 1 Iunie. De asemenea, hotelul oferă servicii cu plată, dar cu discount de 10 la sută pentru dejun şi cină a la carte, program de activităţi pentru adulţi şi copii.

Un alt hotel de patru stele, tot din Poiana Braşov, are oferte între 195 şi 220 de lei de persoană, în funcţie de tipul camerei alese, pentru un pachet care include cazare două nopţi, mic dejun, acces gratuit la centrul wellness (piscină interioară, saună, jacuzzi) şi la sala de jocuri şi internet.

În Predeal, la un hotel de trei stele oferta de Rusalii este la preţul de 549 de lei, iar copiii până la vârsta de 10 ani au gratuitate în apartamentul părinţilor. Pachetul include două nopţi de cazare în apartament pentru două persoane, mic dejun inclus, o sticlă de vin în cameră, acces la piscină şi saună, cină festivă, foc de tabără, muzică live, dansuri şi tombolă.

Tot în Predeal, la un hotel de patru stele turiştii se pot caza la preţul de 335 de lei de persoană pentru două nopţi cu mic dejun inclus, acces la spa, piscină, saună, jacuzzi şi sală de fitness.

Un alt hotel de trei stele din aceeaşi staţiune are pachete la preţul de 199 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun, cina festivă şi acces la jacuzzi şi saună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici