Mirabela Dauer şi-a reclamat la Poliţie menajera, care i-ar fi furat 5.000 de lei

Mirabela Dauer a depus, joi, o plângere la Poliţia din Chiajna, împotriva menajerei sale, pe care o acuză că i-a furat 5.000 de lei, dintre care 3.000 de lei i-au dispărut de pe cardul bancar într-o perioadă în care a lipsit câteva zile de acasă, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

2072 afișări
Imaginea articolului Mirabela Dauer şi-a reclamat la Poliţie menajera, care i-ar fi furat 5.000 de lei

Mirabela Dauer (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Mirabela Dauer a povestit anchetatorilor că, în perioada 19 - 22 februarie, a lipsit de acasă, iar când a revenit în Chiajna i-a dat menajerei 2.000 de lei să-i plătească nişte facturi, însă aceasta a plecat şi nu a mai revenit.

Ulterior, artista şi-a verificat cardul bancar, pe care îl lăsase acasă, şi a descoperit că îi lipsesc 3.000 de lei.

Conform anchetatorilor, plângerea cântăreţei a fost preluată de Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Ilfov, în condiţiile în care ancheta vizează un furt de pe un card bancar.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici