Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, poate fi eliberat condiţionat

Judecătoria Medgidia a admis, joi, cererea lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, de eliberare condiţionată, decizia nefiind, însă, definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1250 afișări
Imaginea articolului Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, poate fi eliberat condiţionat

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, joi, solicitarea lui Mircea Băsescu de eliberare condiţionată, depusă la aproximativ trei luni după condamnare.

Decizia Judecătoriei Medgidia nu este, însă, definitivă, procurorii anticorupţie având posibilitatea să o atace la Tribunalul Constanţa.

Condamnat, în luna iunie a acestui an, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a depus, în urmă cu câteva zile, o cerere de eliberare condiţionată.

Conform legii, el întruneşte condiţiile pentru eliberare condiţionată - are peste 60 de ani, deci execută doar o treime din pedeapsă, iar timp de 12 luni s-a aflat în arest preventiv sau la domiciliu.

În data de 16 iunie Curtea de Apel Constanţa a menţinut verdictul dat de Tribunal de condamnare a lui Mircea Băsescu la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că a primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel. Decizia Curţii de Apel a fost definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici