Muncitor mort pe platforma Petrobrazi

Un bărbat de 54 de ani, care lucra pe platforma rafinăriei Petrobrazi din judeţul Prahova, a murit, miercuri, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, Poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

210 afișări
Imaginea articolului Muncitor mort pe platforma Petrobrazi

Muncitor mort pe platforma Petrobrazi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Primele informaţii de la faţa locului indică faptul că bărbatul, aflat în timpul programului pe platforma rafinăriei Petrobrazi, care aparţine OMW Petrom, a căzut de la aproximativ 20 de metri înălţime, iar în momentul în care colegii săi au ajuns la el era inconştient, aceştia sunând la 112.

La sosirea echipajelor medicale, muncitorul intrase deja în stop cardio-respirator iresuscitabil, astfel încât medicii nu au putut decât să constate decesul.

Poliţi a deschis o anchetă în acest caz, urmând ca şi Inspectoratul Teritorial de Muncă să stabilească dacă au fost respectate condiţiile privind protecţia muncii.

Bărbatul nu era angajat al rafinăriei, ci al unei firme care are contract cu aceasta, arată primele date ale anchetatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici