Muniţie din Al Doilea Război Mondial, descoperită într-o pădure din Neamţ

  • Mai multe obiecte de muniţie din Al Doilea Război Mondial au fost descoperite de un bărbat într-o pădure din comuna Brusturi, judeţul Neamţ.
  • Muniţia a fost descoperită de un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, cu ajutorul unui detector de metale deţinut legal.
2036 afișări
Imaginea articolului Muniţie din Al Doilea Război Mondial, descoperită într-o pădure din Neamţ

Potrivit ISU Neamţ, echipa pirotehnică a intervenit vineri în pădurea Poiana din comuna Brusturi pentru asanarea mai multor obiecte de muniţie, printre care 45 de cartuşe de calibru 7,92 mm şi o grenadă defensivă.

Muniţia a fost descoperită de un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, cu ajutorul unui detector de metale deţinut legal.

„La locul indicat s-au deplasat pirotenicienii nemţeni cu autospeciala din dotare şi au verificat zona în care a fost găsită muniţia, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. Au mai fost descoperite: două lovituri de aruncător de calibru 60 mm şi trei cartuşe de calibru 14,5 mm”, a transmis ISU Neamţ.

Muniţia găsită, care provine din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă pentru a fi distrusă ulterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici