Mureş: Un bărbat a murit sfâşiat de doi câini scăpaţi dintr-o curte, iar un altul a fost rănit

Un bărbat din judeţul Mureş a murit după ce a fost sfâşiat de doi câini scăpaţi din curtea unei ferme, în timp ce un alt bărbat, care a încercat să-l salveze pe primul, a fost rănit, proprietarul animalelor fiind cercetat pentru ucideree din culpă şi audiat, marţi, de procurori.

499 afișări
Imaginea articolului Mureş: Un bărbat a murit sfâşiat de doi câini scăpaţi dintr-o curte, iar un altul a fost rănit

Mureş: Un bărbat a murit sfâşiat de doi câini scăpaţi dintr-o curte, iar un altul a fost rănit

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, incidentul a avut loc luni, în comuna Ernei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat de 38 de ani se îndrepta către casă de la o stână la care lucra, dar când a trecut pe lângă o fermă a fost atacat de doi câni din rasa Cane Corso, animalele fiind scăpate din curtea fermei, unde mai erau doi câini.

Un vecin martor la incident le-a declarat procurorilor că victima a fost sfâşiată de câini şi că a încercat să o salveze, dar, la rândul său, a fost rănit de animale.

La sosirea poliţiştilor, solicitaţi la numărul de urgenţe 112, victima de 38 de ani decedase din cauza pierderii masive de sânge.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş îl cercetează pe proprietarul câinilor pentru ucidere din culpă, acesta fiind audiat, alături de martori, în cursul zilei de marţi.

Poliţiştii spun că cei patru câini nu erau înregistraţi în evidenţele autorităţilor, deşi sunt consideraţi rasă agresivă.

Animalele au fost tranchilizate şi preluate de autorităţi, fiind duse într-un adăpost canin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici