Nicolae Bădălău, preşedinte executiv PSD, şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI, audiaţi la DNA

Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, a ajuns, luni dimineaţa la DNA, precizând că este audiat în calitate de martor. Ulterior, la DNA a ajuns şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comsiei de Control SRI.

1902 afișări
Imaginea articolului Nicolae Bădălău, preşedinte executiv PSD, şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI, audiaţi la DNA

Nicolae Bădălău, preşedinte executiv PSD, şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI, audiaţi la DNA

"Am fost citat să dau informaţii într-o anume speţă, în calitate de martor. Nu sunt eu principalul actor, este o cercetare in rem în care am calitatea de martor", a declarat Bădălau. Şi fiul său a fost citat de procurori.

La momentul trasmiterii ştirii, procurorii nu au furnizat informaţii despre ancheta în care a fost audiat Bădălău.

Ulterior audierii lui Nicolae Bădălău, la sediul DNA a ajuns un alt social-democrat, Adrian Ţuţuianu, care este şi şeful Comisiei parlamentare SRI. Nici despre prezenţa acestuia nu sunt informaţii furnizate de procurori.

"Am fost citat într-un dosar care priveşte fapte ale altora. Am spus ce am avut de spus într-o declaraţie de o pagină jumătate, nu ştiu cine este vizat. Formularea generică pe citaţie este martor într-un dosar cu fapte de corupţie. Săptămâna trecută, marţi, m-au citat. Este vorba despre o lucrare publică pe un drum naţional din judeţul Dâmboviţa. Se ştie beneficiarul dar nu cred că e cazul să vă dau eu aceste date", a declarat Adrian Ţuţuianu după audiere.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici