O nepoată a ministrului Sănătăţii s-a sinucis la 26 de ani. Mesajul Sorinei Pintea

O nepoată din Baia Mare a ministrului Sănătăţii s-a sinucis la doar 26 de ani, poliţiştii declanşând cercetări în acest caz. Sorina Pintea a postat pe Facebook o fotografie în care era împreună cu tânăra şi mesajul ”Rămas bun, Flavia”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8761 afișări
Imaginea articolului O nepoată a ministrului Sănătăţii s-a sinucis la 26 de ani. Mesajul Sorinei Pintea

O nepoată a ministrului Sănătăţii s-a sinucis la doar 26 de ani

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că trupul tinerei a fost dus la IML în vederea efectuării necropsiei.

”S-a primit marţi seara o sesizare la 112 despre decesul unei tinere de 26 de ani, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Nu au fost descoperite pe corp urme de violenţă”, a spus Meteş.

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz se ia în calcul varianta sinuciderii, dosarul fiind tratat cu celeritate în condiţiile în care tânăra, Flavia Magdău Tărărău, este nepoata ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, fostă directoare a Spitalului Judeţean Baia Mare.

Tânăra era asistentă la UPU Baia Mare.

Sursele citate au refuzat să spună cum s-a sinucis tânăra, însă în presa locală sunt vehiculate informaţii potrivit cărora Flavia Tărărău s-ar fi spânzurat.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe Facebook o fotografie în care se afla alături de nepoată şi mesajul ”Rămas bun, Flavia”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici