O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită de o săgeată la o terasă din Cernica, judeţul Ilfov

O tânără de 27 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănită de o săgeată în timp ce se afla la o terasă din localitatea Cernica, judeţul Ilfov, situată lângă un poligon în care se efectuau activităţi de agrement, fiind deschis un dosar penal, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali IPJ Ilfov.

8132 afișări
Imaginea articolului O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită de o săgeată la o terasă din Cernica, judeţul Ilfov

O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită de o săgeată la o terasă din Cernica, judeţul Ilfov

Accidentul a avut loc vineri, în timp ce femeia de 27 de ani se afla, alături de un bărbat la o terasă din localitatea Cernica, situată în apropierea unui poligon. Tânăra a fost lovită de o săgeată provenită de la un bărbat care tragea cu arcul într-un parc de distracţii din apropiere, poligonul neavând nevoie de autorizaţii pentru activităţile desfăşurate în zona respectivă, au declarat oficiali din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov pentru MEDIAFAX.

Poliţiştii au fost anunţaţi de bărbatul care o însoţea pe femeie, autorul fiind identificat şi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Tânără a fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală unde a fost supusă unei operaţii. Starea femeii este bună, urmând ca peste câteva zile să fie externată, au precizat medicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici