O vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa a fost înjunghiată de zece ori. Ea a murit la spital

O femeie, vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa, a fost atacată şi înjunghiată de zece ori, vineri seara, în incinta punctului de lucru, de o persoană necunoscută care apoi a reuşit să dispară, victima murind după câteva ore la spital.

12085 afișări
Imaginea articolului O vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa a fost înjunghiată de zece ori. Ea a murit la spital

O vânzătoare într-un chioşc de ziare din Constanţa a fost înjunghiată de zece ori. Ea a murit la spital

Femeia înjunghiată, vineri seara, într-un chioşc de ziare din Constanţa, a primit nu mai puţin de zece lovituri de cuţit în torace şi abdomen, iar două i-au fost fatale, una în zona unei clavicule şi una care i-a atins un plămân, spun anchetatorii.

Potrivit acestora, atacul a fost dat, cel mai probabil, în scop de jaf, deşi se pare că atacatorul nu a apucat să ia mare lucru înainte să fugă.

El chiar a fost văzut de un martor, care le-a spus poliţiştilor că agresorul are în jur de 30 de ani şi aproximativ 1,80 metri înălţime.

Oamenii legii spun că există un cerc de suspecţi, iar în prezent merg pe traseul pe care se presupune că fugit atacatorul, căutând camere video care ar fi putut să-l surprindă.

Tânăra, care lucra ca vânzătoare în chioşcul în care a fost atacată, avea 33 de ani şi era mamă a două fetiţe, de 4 şi 6 ani.

Ea a fost atacată şi înjunghiată, vineri seara, în incinta punctului de lucru, de o persoană necunoscută care apoi a reuşit să dispară, victima murind după câteva ore la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici