Om de afaceri, prins în timp ce-i oferea mită chestorului Dan Fătuloiu - VEZI AICI FILMUL FLAGRANTULUI

Direcţia Naţională Anticorupţie a prins în flagrant delict, vineri, un bărbat care încerca să-i ofere mită 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Valentin Fătuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate în lucru la unităţi de parchet, între care şi DIICOT, au declarat surse judiciare.

178 afișări
Imaginea articolului Om de afaceri, prins în timp ce-i oferea mită chestorului Dan Fătuloiu - VEZI AICI FILMUL FLAGRANTULUI

Om de afaceri, prins în timp ce-i oferea mită chestorului Dan Fătuloiu (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, omul de afaceri Cătălin Chelu încerca de mai mult timp să-l mituiască pe Fătuloiu, care l-a denunţat la DNA.

Acţiunea s-a soldat cu reţinerea lui Chelu, pentru audieri.

Fătuloiu a spus că a fost vorba despre mai mulţi mituitori.

"Mituitorii au fost prinşi în flagrant de DNA", a declarat pentru Gândul chestorul Fătuloiu, precizând că aceştia voiau să rezolve nişte dosare şi i-au oferit "două case, două maşini şi 50 de mii de euro".

Surse din Ministerul de Interne au declarat pentru Gândul că maşinile au fost descoperite de procurorii DNA chiar în parcarea Ministerului de Interne. Este vorba despre două BMW-uri albe, la faţa locului fiind găsite şi actele caselor şi banii. Patru persoane au fost prinse în flagrant, susţine Gândul, iar valoarea totală a mitei era de un milion de euro.

Biroul de presă al DNA a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici