Oprescu: Avem deschise cam 74-76 de lucrări în Bucureşti. Până la sfârşitul lunii, închidem peste 25

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, vineri, că în urmă cu două săptămâni erau deschise, în Capitală, "în jur de 74-76 de lucrări", din care, până la sfârşitul lunii, municipalitatea vrea să finalizeze peste 25, urmând ca, în timpul iernii, şantierele neînchise să fie foarte bine semnalizate.

525 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Avem deschise cam 74-76 de lucrări în Bucureşti. Până la sfârşitul lunii, închidem peste 25

Oprescu: Avem deschise cam 74-76 de lucrări în Bucureşti; până la sfârşitul lunii, închidem peste 25

"Acum două săptămâni, erau în jur de 74-76 de lucrări. Am speranţa că, până la sfârşitul lunii, putem să mai închidem 25-28 de lucrări. Cele care rămân neînchise trebuie să le semnalizăm, pentru a preîntâmpina eventuale accidente", a spus Oprescu, în cadrul Comandamentului pentru evaluarea stadiului pregătirilor de iarnă.

Edilul a dorit să se întâlnească, vineri, cu reprezentanţii tuturor instituţiilor implicate în pregătirile de iarnă, pentru a se asigura că acestea sunt pregătite în vederea sezonului rece.

"Este vorba despre aceleaşi măsuri pe care le-am avut în ultimii cinci ani, pentru că ele au funcţionat şi nu are sens să strici ceva ce funcţionează", a mai spus Sorin Oprescu, care a precizat că stocurile de antiderapante raportate de reprezentanţii celor şase firme care vor curăţa străzile şi bulevardele din Bucureşti ajung pentru o lună de zile.

"În caz de zăpadă, ei îşi cunosc priorităţile. Este vorba de intrarea şi accesul în spitale, grădiniţe şi şcoli, accesul imediat pe marile bulevarde, pentru funcţionarea transportului în comun", a explicat primarul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici