Organizarea Zilei Internaţionale a Copilului la Senat, amânată din cauza condiţiilor meteo

Evenimentul pe care Senatul României intenţiona să îl organizeze cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului s-a reprogramat pe data de 5 iunie, ca urmare a condiţiilor meteo.

317 afișări
Imaginea articolului Organizarea Zilei Internaţionale a Copilului la Senat, amânată din cauza condiţiilor meteo

Organizarea Zilei Internaţionale a Copilului la Senat, amânată din cauza condiţiilor meteo

„Ziua Internaţională a Copilului va fi sărbătorită în Grădinile Senatului pe data de 5 iunie 2021. Evenimentul pe care Senatul României intenţiona să îl organizeze cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului s-a reprogramat ca urmare a condiţiilor meteo”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit programului iniţial, în cadrul evenimentului urmau să aibă loc cursuri de prim ajutor pentru copii, prezentare maşini de poliţie şi motociclete, cursuri de circulatie rutiera pentru copii, face painting zone şi statui vivante, precum şi jongleri pe monociclu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici