Pasajul Berceni: constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic

Constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic de la Pasajul Berceni, anunţă secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioşteanu.

296 afișări
Imaginea articolului Pasajul Berceni: constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic

Sursa Foto - Irinel Ionel Scriosteanu, Facebook

Potrivit demnitarului, în ultimele cinci nopţi, macaraua Hulk, care ridică până la 600 de tone, a fost folosită pentru montarea tablierului metalic al pasajului Berceni. Este vorba despre inelul central şi de tronsoanele de legătură cu rampele pasajului.

„S-a finalizat turnarea betonului la placa de suprabetonare aferentă rampei de urcare dinspre Jilava. S-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare şi a fost turnat şi betonul la rampa de coborâre spre Jilava. S-au finalizat lucrările la pile şi culee, la rampa de urcare/coborâre spre şi dinspre Bucureşti. Se montează predalele şi a început realizarea armăturii plăcii de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popeşti Leordeni. A fost montat rostul de dilatare la rampa de coborâre spre Popeşti Leordeni şi se lucrează la montarea rostului de dilatare aferent rampei de urcare dinspre Jilava”, a anunţat Irinel Scrioşteanu.

De asemenea, pe şantier continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului care va face legătura între Şoseaua Berceni şi Centura Bucureştiului. Centura va avea patru benzi, spre Jilava.

În afară de Berceni, pe centura capitalei mai sunt în lucru pasaje la Popeşti-Leordeni, Cernica, Domneşti şi Mogoşoaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici