Pasajul Tunari al centurii de nord a Capitalei a fost deschis circulaţiei

Pasajul de pe centura de nord a Capitalei care face legătura între comuna Tunari şi Şoseaua Pipera-Tunari a fost deschis miercuri circulaţiei, în urma finalizării lucrărilor de către consorţiul format din firmele Romstrade şi Jaypart.

95 afișări
Imaginea articolului Pasajul Tunari al centurii de nord a Capitalei a fost deschis circulaţiei

Pasajul Tunari al centurii de nord a Capitalei a fost deschis circulaţiei(Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Pasajul are o lungime de totală 568 metri şi a costat 3,57 milioane de euro, fără TVA, asiguraţi din bugetul de stat, a anunţat, miercuri, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, printr-un comunicat.

Centura de nord din Bucureşti, între Chitila şi Voluntari, a fost deschisă circulaţiei la 1 decembrie.

Contractul cu firmele Jaypart şi Romstrade a fost încheiat în 2007 şi a presupus totodată şi largirea la patru benzi a centurii, pe tronsonul între DN 1 (Otopeni) şi DN 2 (Voluntari).

Compania Romstrade este controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, care mai deţine operatorul aerian Blue Air, firmele Direct Aero Services, Blue Aero şi La Moşie. Firma Jaypart este din Bucureşti şi a fost înfiinţată în 2004, având ca principal obiect de activitate construcţia de drumuri. Datele RECOM arată că firma este deţinută integral de Jaypart Limited, înregistrată în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici