FOTO | Patru răniţi, în urma unui accident între o maşină şi un autocar cu pasageri, în judeţul Giurgiu/ Un copil, în stare gravă

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, luni dimineaţa, pe Drumul Naţional 6, în zona localităţii Ghimpaţi, din Giurgiu, un copil fiind în stare gravă, proiectat prin parbriz, după impactul dintre o maşină şi un autocar.

607 afișări
Imaginea articolului FOTO | Patru răniţi, în urma unui accident între o maşină şi un autocar cu pasageri, în judeţul Giurgiu/ Un copil, în stare gravă

Patru răniţi, în urma unui accident între o maşină şi un autocar cu pasageri/ Un copil, în stare gravă

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc între un autoturism şi un autocar în care se aflau 30 pasageri. Niciuna dintre persoanele din autocar nu a rănită.

În autoturismul înmatriculat în Sălaj se aflau 5 pasageri, dintre care au fost 4 transportaţi la spital, fiind vorba de 3 adulţi şi un copil de 4 ani.

ISU Giurgiu arată că minorul a fost proiectat prin parbriz, acesta fiind transportat la spital de un echipaj al SAJ Giurgiu împreună cu mama sa. Bunica micuţului, în vârstă de 61 de ani, a fost transportată la spital de echipajul SMURD Mihăileşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici