Paza la metrou va fi asigurată de jandarmi

Serviciile de pază şi protecţie la METROREX vor fi asigurate de Jandarmeria Română, a hotărât Camera Deputaţilor, prin promulgarea proiectului de modificarea Legii de Înfiinţare a Jandarmeriei Române.

8139 afișări
Imaginea articolului Paza la metrou va fi asigurată de jandarmi

Paza la metrou va fi asigurată de jandarmi

„Camera Deputaţilor a promulgat modificarea Legii de Înfiinţare a Jandarmeriei Române pentru asigurarea serviciilor de pază şi protecţie la Metrorex SA. În termen de 30 de zile se va aproba prin Hotărâre de Guvern modul în care se va implementa prevederea legislativă menţionată. Hotărârea de Guvern va reglementa asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor aparţinând Metrorex SA, cu efective de jandarmi”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de METROREX.

Potrivit sursei citate, după aprobarea Hotărârii de Guvern - coroborată cu Programul de implementare agreat între Ministerul Transporturilor şi Ministerul Afacerilor Interne - serviciile de pază vor fi asigurate de Jandarmeria Română.

În prezent, paza de la metrou este asigurată de o firmă privată de securitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici