PDL decide ca populaţia să nu suporte creşterea preţului la gaze, dar nu precizează cum se aplică

BPN al PDL a decis, marţi, ca populaţia şi consumatorii casnici de gaze naturale să nu suporte o eventuală creştere a preţului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, însă nu a putut să spună cum se va realiza acest lucru.

524 afișări
Imaginea articolului PDL decide ca populaţia să nu suporte creşterea preţului la gaze, dar nu precizează cum se aplică

PDL decide ca populaţia să nu suporte creşterea preţului la gaze, dar nu precizează cum se aplică (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"BPN a decis prin vot că poziţia politică a PDL este următoarea: populaţia va fi protejată, iar consumatorii casnici de gaze naturale nu vor suporta o eventuală creştere a preţului de gaze. PDL a decis astăzi ca aceia care consumă în gospodăriile lor gaze naturale să nu suporte o eventuală creştere a acestui preţ", a spus Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL.

El a arătat că preţul la gazele naturale nu a crescut de doi ani şi "există o presiune a actorilor de pe piaţă".

Întrebat cum se va realiza această decizie a BPN, Sever Voinescu nu a putut să dea detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici