Pensiile plătite prin bănci ar putea fi virate mai devreme

Premierul Ludovic Orban a anunţat duminică, într-o videoconferinţă, că pensiile ar putea fi plătite mai devreme, însă doar cele care sunt plătite prin intermediul băncilor. Şeful Executivului ne asigură, însă, că plata pensiile prin poştă nu va întârzia.

20833 afișări
Imaginea articolului Pensiile plătite prin bănci ar putea fi virate mai devreme

Pensiile plătite prin bănci ar putea fi plătite mai devreme

„Au existat mai multe discuţii în privinţa plăţii pensiilor. Încă nu am luat o decizie. Au fost propuneri să se plătească anticipat pe două luni. Vom asigura pensiile la timp şi într-adevăr în ceea ce priveşte pensiile care sunt plătite prin intermediul băncilor, nu prin intermediul poştei, vom încerca să fie plătite mai repede”, a anunţat Ludovic Orban, într-o videoconferinţă de presă.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă, începând de luni, în contextul în care numărul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 139.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
guvern,
pensii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici