Pensionarii din Constanţa vor primi, de 1 Mai, mici şi bere din partea Primăriei

Pensionarii din municipiul Constanţa vor primi, de 1 Mai, mici şi bere din partea Primăriei, acţiunea desfăşurându-se în trei locuri din oraş unde cei prezenţi vor putea urmări şi programe artistice susţinute de formaţii de muzică populară.

94 afișări
Imaginea articolului Pensionarii din Constanţa vor primi, de 1 Mai, mici şi bere din partea Primăriei

Pensionarii din Constanţa vor primi, de 1 Mai, mici şi bere din partea Primăriei (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, municipalitatea îi invită pe pensionari la picnicurile organizate cu ocazia zilei de 1 Mai, începând cu ora 11.00, în trei locuri din oraş - parcul de la Casa de Cultură, Parcul Tăbăcărie şi Piaţa Far.

Pensionarii vor fi serviţi cu mici, bere, băuturi răcoritoare şi vor putea urmări programe artistice susţinute de formaţii de muzică populară.

În fiecare an, de 1 Mai Primăria Constanţa a oferit mici pensionarilor, excepţie făcând anul trecut, când această acţiune nu a mai avut loc deoarece câştigătorul licitaţiei s-a retras.

"Ştiţi că nu mai pot să organizez sărbătorile câmpeneşti de 1 Mai pentru că nu avem mici, întrucât venise un singur ofertant, l-am declarat câştigător şi a fugit de frică, s-a retras. A fost achiziţie publică, s-a prezentat unul singur, ăla din Braşov, din Constanţa niciunul, a fost declarat câştigător după care a spus «domnule, mie îmi e frică, dacă vă dau mici o să mă caute zece ani în urmă ce am făcut». S-a retras. Îmi pare rău, în primul rând pentru oameni", spunea primarul RaRadu Mazărenul trecut.

El obişnuia să participe la aceste acţiuni, dar în acest an nu va putea fi prezent deoarece se află în arest preventiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici