Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, la angajaţi CFR suspectaţi de furt de combustibil

Peste 30 de angajaţi CFR, un poliţist de la transporturi feroviare şi un jandarm sunt suspectaţi că au furat combustibil din cisternele companiei, locuinţele acestora, din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, fiind percheziţionate miercuri de poliţişti.

291 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, la angajaţi CFR suspectaţi de furt de combustibil

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, la angajaţi CFR suspectaţi de furt de combustibil (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Anchetatorii pun în aplicare 38 de mandate de aducere emise pentru 36 de angajaţi CFR din regionala Giurgiu, un poliţist de la Transporturi Feroviare şi un jandarm, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Suspecţii urmează să fie audiaţi de procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu.

În acest caz, procurorii au fost sprijiniţi de ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici