Video VIDEO | Percheziţii în Harghita: Bani, alcool, ţigări şi produse conservate de contrabandă, ridicate de poliţişti

Peste 4 milioane de lei, aproape 3 tone de băuturi alcoolice, peste 4.600 de ţigarete, aproape 500 de litri de siropuri şi peste 2.400 de borcane cu produse conservate au fost ridicate poliţiştii din Harghita, în urma a 17 percheziţii domiciliare, trei persoane fiind cercetate pentru contrabandă.

1404 afișări

Potrivit unui comunicat de presă, emis sâmbătă de IGPR, o femeie de 61 de ani şi doi bărbaţi de 39 de ani, respectiv de 50 de ani, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

„În intervalul 16 – 17 august, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au efectuat 17 percheziţii domiciliare în zona bazinului Odorhei, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi contrabandă. În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 2.984 de litri de alcool etilic şi băuturi spirtoase, 4.680 de ţigarete netimbrate, 473 de litri de siropuri, 2.407 borcane cu gem/dulceaţă/compot, sigilii şi sute de etichete pentru diferite produse, 21.300 de lei, 2.851.000 de forinţi, 2.085 de euro, 2.370 de dolari, 18 telefoane mobile şi 4 coarne de cerb”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici