Percheziţii la Universitatea Tehnică din Cluj. Profesor, suspectat că primea mită de la studenţi

Două percheziţii au loc, sâmbătă, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi la locuinţa unui cadru didactic, după ce acesta ar fi fost prins în flagrant, în timpul examenelor de restanţă, când lua mită de la studenţi pentru a-i promova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4735 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Universitatea Tehnică din Cluj. Profesor, suspectat că primea mită de la studenţi

Percheziţii la Universitatea Tehnică din Cluj. Profesor, suspectat că primea mită de la studenţi

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că două percheziţii au loc, sâmbătă, în biroul unui cadru didactic de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi la locuinţa acestuia, după o acţiune de flagrant in timpul căreia profesorul ar fi primit 450 de euro mită de la mai mulţi studenţi pentru a-i trece examenele din sesiunea de restanţe.

Aceleaişi surse susţin că profesorul a fost prins în flagrant chiar în timpul examenelor de restanţă.

Studenţii i-ar fi dat acestuia câte 50 de euro pentru a promova examenul.

Percheziţiile se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Rectorul UTCN, Vasile Ţopa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că după ce se vor primi informaţii oficiale se vor lua măsurile legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici