Peste 20 de elevi din judeţul Bacău au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău

Peste 20 de elevi de la şcoala din localitatea Dofteana, judeţul Bacău, cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, au fost duşi la spital, luni, după ce li s-a făcut rău la şcoală, cel mai probabil de la bomboanele consumate de ziua unor colegi, de Sfinţii Constantin şi Elena.

248 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de elevi din judeţul Bacău au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău

Peste 20 de elevi din judeţul Bacău au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău

Mai multe echipaje SMURD şi de Ambulanţă au fost trimise la Şcoala Dofteana, de unde au preluat 24 de copii, care acuzau stări de rău şi vărsături, potrivit primarului comunei Dofteana, Ion Bujor.

„Unii dintre copii au fost transportaţi la Spitalul Oneşti, iar alţii - la Spitalul Moineşti. Aceştia acuzau dureri abdominale, unii au prezentat vărsături, alţii nu. Prin băncile lor s-au găsit cutii de bomboane, dar şi alte produse pe care le-au consumat astăzi (luni - n.r.), fiind vorba despre sărbătorirea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena”, a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Ion Bujor, primarul comunei Dofteana.

Potrivit acestuia, la şcoală sunt şi poliţiştii criminalişti, iar situaţia a fost sesizată şi Direcţiei de Sănătate Publică Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici