Piedone: Candidez la Primăria Generală doar dacă se desfiinţează sectoarele

Prim-vicepreşedintele PC, Cristian Popescu Piedone, a declarat, duminică, la Congresul PC, că va fi candidatul USL la Primăria Capitalei numai dacă se va modifica legea şi se vor desfiinţa sectoarele, în caz contrar va rămâne candidatul pentru Primăria Sectorului 4.

129 afișări
Imaginea articolului Piedone: Candidez la Primăria Generală doar dacă se desfiinţează sectoarele

Piedone: Candidez la Primăria Generală doar dacă se desfiinţează sectoarele (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"M-am căsătorit odată, nu-mi trebuie altă nevastă, am 23 de ani de căsătorie. Am obţinut o primărie, nu o trădez, o să rămân candidat la Sectorul 4 atâta vreme cât legea Capitalei rămâne aşa. Dacă, în urma referendumului, cetăţenii vor dori desfiinţarea sectoarelor şi să existe o singură primărie, candidez la Primăria Municipiului Bucureşti", a afirmat Piedone.

El a spus că va susţine candidatul USL la Primăria Generală dacă Legea capitalei rămâne în forma actuală, dar USL trebuie să aibă un candidat "din propria ogradă".

"Îndependentul Sorin Oprescu, dacă vrea să fie candidatul USL, poate să se înregimenteze în unul dintre cele trei partide. Eu îl voi susţine pe Sorin Oprescu când îl văd în cadrul USL", a adăugat Piedone.

El a mai arătat că nu spune că Sorin Oprescu nu este un primar bun, dar are nevoie de forţa Consiliului general. "Dacă se vor desfiinţa sectoarele, eu o să fiu acel candidat", a mai spus Piedone.

El a adăugat că, chiar dacă a slăbit 60 de kilograme, va rămâne, datorită greutăţii, cu picioarele pe pământ şi nicio funcţie nu îl va schimba.

Preşedintele PC Daniel Constantin a anunţat, duminică, la Congresul partidului, că îşi doreşte ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să fie convins să candideze la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici