Video Piteşti: Un agent de pază a fost împuşcat la bazin de un client nervos, fiind confundat cu fratele său geamăn. Agresorul a fost reţinut - FOTO, VIDEO

Un agent de la o firmă privată de pază din Piteşti, aflat în timpul liber, la un bazin public din cartierul Trivale, a fost împuşcat, vineri, în zona spatelui cu un pistol cu bile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9784 afișări

UPDATE: Bărbatul împuşcat la bazin a fost confundat cu fratele său geamăn; agresorul a fost reţinut

Bărbatul care l-a împuşcat pe agentul de pază aflat în timpul său liber, la un bazin public din cartierul piteştean Trivale, a fost reţinut vineri după-amiză, pentru 24 de ore, poliţiştii anunţând că, de fapt, agresorul a confundat victima cu fratele geamăn al acesteia, tot agent de pază.

Potrivit anchetatorilor, un grup de tineri aflaţi la bazinul public din cartierul piteştean Trivale a avut, vineri dimineaţa, un schimb de replici cu unul dintre agenţii de pază. După scandal, tinerii au plecat de la ştrand, dar s-au întors două ore mai târziu. Unul dintre aceştia a vrut să-l împuşte pe paznic, dar l-a confundat cu fratele geamăn care era în timpul liber, pe care l-a lovit cu pistolul în cap şi i-a tras două alice în spate. Un poliţist aflat la bazin cu copilul a intervenit şi i-a luat pistolul agresorului.

Tânărul care a tras cu arma a fost reţinut.

"Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Victima a ajuns cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Argeş. Potrivit medicilor, e în afara oricărui pericol.

"Are o mică plagă în zona parietală şi două împuşcături în spate, de alice, două plăgi de 0, 5 cm superficiale. Spune că a avut o altercaţie cu cineva care i-a dat cu pistolul în cap şi i-a tras două alice în spate", a declarat Gheorghe Frătoaica, medic de urgenţă UPU Argeş.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, dar şi de poliţie. Tânărul care a tras cu arma a fost încătuşat şi dus la Secţia 3 de Poliţie Piteşti pentru audieri.

"Se fac cercetări în vederea săvârşirii infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

 

Evenimentul i-a speriat pe ceilalţi oameni veniţi la bazin.

"Nu ştim dacă mai suntem în siguranţă. Să ne spună cineva ce să facem. Suntem aici cu copii, nu se poate să vedem aşa ceva. E prima dată când se întâmplă un asemenea eveniment. Propun ca toţi cei care vin aici să fie verificaţi, să nu mai intre nimeni cu pistoale", a spus una dintre femeile aflate la ştrand.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici