Pod prăbuşit în Gorj: Femeie rănită grav, preluată cu elicopterul SMURD/ Alte trei persoane rănite uşor au fost transportate la spital

Femeia rănită grav după ce o traversă a unui pod în lucru în comuna Stoina, judeţul Gorj, a căzut, va fi dusă cu un elicopter SMURD la spital. Un alt muncitor este transportat la spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar alţi doi bărbaţi, răniţi mai uşor, la spitalul din Târgu-Jiu.

3318 afișări
Imaginea articolului Pod prăbuşit în Gorj: Femeie rănită grav, preluată cu elicopterul SMURD/ Alte trei persoane rănite uşor au fost transportate la spital

Alertă după ce un pod s-a prăbuşit în Gorj. Mai mulţi muncitori care lucrau la el, răniţi

UPDATE ORA 14.00 Gorj: Femeia rănită grav după ce o traversă a unui pod în lucru a căzut dusă cu elicopterul la spital

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au anunţat bilanţul final după ce o traversă a unui pod în lucru în comuna Stoina a căzut.

Astfel, două persoane - o femeie şi un bărbat - au fost prinse de traversa căzută, fiind scoase de către pompieri.

Alţi doi bărbaţi au fost răniţi uşor.

Femeia care a fost rănită grav va fi preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, un alt muncitor este transportat la spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar alţi doi bărbaţi, răniţi mai uşor, la spitalul din Târgu-Jiu.

Iniţial, persoana care a sunat la 112 să anunţe că o traversă a unui pod în lucru s-a prăbuşit a informat că sunt şapte victime.

Podul este construit, începând din anul 2018, peste râul Amaradia, lucrarea aparţinând Primăriei Stoina şi fiind făcută de o firmă din Slatina.

Autorităţile din judeţul Gorj au trimis la locul accidentului mai multe autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ.

UPDATE ORA 12.30 Gorj: Două persoane rănite după ce o traversă a unui pod în lucru a căzut

Potrivit IGSU, o traversă a unui pod în lucru s-a prăbuşit, fiind rănite două persoane, ambele conştiente.

„Iniţial, din primele informaţii furnizate de apelantul la 112, s-au comunicat 7 victime”, sens în care autorităţile din Gorj au intrat în alertă. După ce pompierii au ajuns la locul accidentului, s-a constat că doar 2 persoane prezentau erau rănite, dar conştiente.

Cele două victime vor fi preluate şi transportate la spital.

Una dintre victime este o femeie de 40 de ani, angajată a societăţii care face lucrările la pod.

Podul este construit, începând din anul 2018, peste râul Amaradia, lucrarea aparţinând Primăriei Stoina şi fiind făcută de o firmă din Slatina.

Autorităţile din judeţul Gorj au trimis la locul accidentului mai multe autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ.

Autorităţile din judeţul Gorj sunt în alertă după ce mai mulţi muncitori care lucrau la un pod din comuna Stoina au fost răniţi, joi, după ce podul a căzut.

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au anunţat că au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei „situaţii de urgenţă generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat 7 victime”.

Autorităţile din judeţul Gorj au intrat în alertă, trimiţând la locul accidentului mai multe autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici