Poliţia Capitalei: Proprietarii maşinilor sau magazinelor vandalizate să depună plângere. Vinovaţii vor fi identificaţi

Persoanele ridicate de jandarmi în timpul protestelor violente sunt identificate, în funcţie de înregistrările video urmând să se stabilească ce fapte a săvârşit fiecare, poliţiştii făcând apel la proprietarii magazinelor sau a maşinilor vandalizate să depună plângere în zilele următoare.

1045 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: Proprietarii maşinilor sau magazinelor vandalizate să depună plângere. Vinovaţii vor fi identificaţi

Poliţia Capitalei: Proprietarii maşinilor sau magazinelor vandalizate să depună plângere. Vinovaţii vor fi identificaţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că cei duşi la dube vor fi identificaţi şi se va stabili dacă au comis infracţiuni.

Acest lucru se va face pe baza imaginilor video, ale Jandarmerie şi cele de la televiziuni, urmând să se identifice ce a făcut fiecare.

Poliţia Capitalei face apel la populaţie să pună la dispoziţie imagini, dacă le deţin.

Totodată, poliţiştii fac apel la proprietarii magazinelor sau a maşinilor vandalizate de pe raza Unirii să depună plângere în zilele următoare.

Spaţii comerciale din zona Unirii au fost vandalizate, cel mai afectat fiind un magazin de telefonie mobilă, de unde s-au furat aparate şi alte accesorii.

Totodată, magazinul alimentar din spatele complexului comercial Unirea a fost vandalizat.

Geamuri de la case de schimb valutar au fost sparte în furia unor grupuri de protestatari.

Tot în zona Unirii, un chioşc de ziare a fost incendiat, pompierii stingând focul.

Actele de vandalism s-au înregistrat după ce jandarmii au reuşit îndepărtarea din zona Pieţei Universităţii a unor protestatari violenţi, care au aruncat cu pietre şi au făcut gesturi obscene către forţele de ordine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici