Poliţia Română, pe reţelele de socializare. Instituţia are conturi pe Facebook şi Twitter, urmează Flickr şi Youtube

Poliţia Română şi-a deschis, de la 1 august, conturi pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, unde vor fi disponibile materiale de presă şi informări pentru public, urmând să fie activate şi conturi pe Flickr şi Youtube, pentru imagini şi clipuri.

746 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română, pe reţelele de socializare. Instituţia are conturi pe Facebook şi Twitter, urmează Flickr şi Youtube

Poliţia Română, pe reţelele de socializare. Instituţia are conturi pe Facebook şi Twitter, urmează Flickr şi Youtube

Pe Facebook, profilul instituţiei este "Inspectoratul General al Poliţiei Române", iar pe Twitter este I_G_P_R, potrivit unui comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.

Pe cele două conturi vor fi postate materiale şi comunicate de presă, precum şi informări referitoare la rezultatele sau activitatea structurilor Poliţiei.

Totodată, vor fi operaţionalizate conturi pe Flickr, unde vor fi postate fotografii de la activităţile organizate de Poliţia Română, iar pe site-ul de video sharing Youtube vor fi disponibile clipuri de la diferite acţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici