Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil: "Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi"

IGPR scoate la concurs 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual. "Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui", este mesajul cu care îşi începe Poliţia Română anunţul.

2079 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil: "Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi"

Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil

"Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că, din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândeşte-te şi pune în balanţă dacă munca de ani de zile a unor oameni excepţionali poate fi ştearsă cu buretele de o persoană", este mesajul prin care Poliţia Română anunţă că scoate posturi la concurs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici