Poliţie: Aparatul de stocare a imaginilor din clubul din Giurgiu nu funcţiona din luna iunie

Aparatul de stocare a imaginilor din clubul din Giurgiu, unde a avut loc incidentul în urma căruia baschetbalistul Hardy Chauncey a ajuns la spital, decedând ulterior, nu funcţiona din luna iunie, dar acestea nu puteau ajuta ancheta din cauza amplasării camerelor de vederi, potrivit anchetatorilor.

233 afișări

"Ancheta este în plină desfăşurare. S-a conturat un cerc de suspecţi şi putem să spunem că avem şi principalul suspect identificat. A fost ridicat şi aparatul de stocare a imaginilor, constatându-se că acesta nu funcţionează din luna iunie, dar oricum acestea nu ne puteau ajuta în anchetă având în vedere amplasamentul camerelor de luat vederi", a declarat comisar Cătălin Georgescu, adjunctul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

Baschetbalistul american a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Mirela Gheţa, a declarat că Poliţia a fost anunţată de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat iniţial, că un tânăr a ajuns la spital în comă.

Ea a spus că deocamdată se fac cercetări în acest caz pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o agresiune sau despre un accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici