Poliţist rutier, accidentat de un taximetrist care avea permisul suspendat, în Capitală

Un poliţist de la Rutieră a fost rănit uşor, luni seară, în Bucureşti, de maşina unui taximetrist care circula ilegal, având permisul suspendat, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

432 afișări
Imaginea articolului Poliţist rutier, accidentat de un taximetrist care avea permisul suspendat, în Capitală

Poliţist rutier, accidentat de un taximetrist care avea permisul suspendat, în Capitală (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs în jurul orei 20.00, la intersecţia Bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei.

Poliţistul i-a făcut semn taximetristului să oprească, în vederea unui control de rutină.

Taximetristul şi-a continuat însă drumul şi l-a acroşat pe poliţist, rănindu-l uşor. El a fost oprit în scurt timp de un echipaj de Poliţie, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta circula deşi are permisul suspendat.

Cei doi sunt audiaţi, pentru a se stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului.

Numai pentru faptul că a condus având permisul suspendat, taximetristul riscă amendă sau chiar închisoare de la şase luni la trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici