Poliţiştii au descins în depozitul de legume-fructe din Afumaţi. Opt persoane, audiate

Poliţiştii antifraudă au descins, miercuri dimineaţa, în localitatea ilfoveană Afumaţi, unde au verificat societăţile care au închiriat spaţii în depozitul de legume-fructe, informează surse din poliţie.

349 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au descins în depozitul de legume-fructe din Afumaţi. Opt persoane, audiate

Poliţiştii au descins în depozitul de legume-fructe din Afumaţi (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Opt persoane sunt audiate la Poliţia Capitalei, acestea fiind suspectate de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 400.000 de euro.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Poliţia Capitalei au pus în executare, până în prezent, opt mandate de aducere la audieri, în urma celor 15 percheziţii la mai multe societăţi comerciale ce au închiriat spaţii în depozitul de legume şi fructe, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul-şef Diana Sarca, de la Poliţia Capitalei.

Aceasta a precizat că prejudiciul constatat în prezent de ofiţeri se ridică la 175.000 de euro, însă că acesta este estimat să ajungă la 400.000 de euro.

Potrivit Dianei Sarca, suspecţii aduceau legumele şi fructele din străinătate, iar la vamă declarau un preţ mai mic decât cel real. Aceştia foloseau şi firme fantomă pentru introducerea produselor în ţară.

Legumele şi fructele erau vândute ulterior în hipermarketuri din Capitală.

La ora transmiterii acestei ştiri, ofiţerii antifraudă încă fac verificări la depozitul de legume-fructe din Afumaţi. Ei au început verificările la prima oră a dimineţii.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici