Poliţiştii de Frontieră au prins trei străini care încercau să treacă ilegal în Serbia. Unde se ascundeau

Trei tineri din Algeria, solicitanţi de azil în România, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră de la Stamora-Moraviţa, din judeţul Timiş, ascunşi într-un tren de marfă, în timp ce încercau să treacă ilegal în Serbia.

536 afișări

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliţie de Frontieră, oamenii legii au depistat trei algerieni, solicitanţi de azil în România, care au încercat, sâmbătă, să treacă ilegal frontiera în Serbia, ascunşi într-un tren de marfă.

„Pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren cu destinaţia Serbia, care transporta autoturisme, au fost descoperite ascunse, printre marfa transportată, trei bărbaţi. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră”, transmite Poliţia de Frontieră.

Oamenii legii au întocmit dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Algerienii au fost predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
algeria,
vamă,
tren

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici