Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa: două cătuşe în loc de verighete/ Cine este naşul

Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa. Naşul de cununie ales este Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

13367 afișări
Imaginea articolului Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa: două cătuşe în loc de verighete/ Cine este naşul

Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa. Cine este naşul

”Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”, a scris poliţistul.

a

Invitaţia plină de umor se numeşte ”Proces verbal”, are două cătuşe în loc de verighete, iar în text se arată că părinţii şi naşii au constatat că tinerii au săvârşit următoarele: ”Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”.

Naşii celor doi sunt Traian şi Gabriela Berbeceanu.

Godină a ascuns însă luna şi ziua nunţii, motiv pentru care o utilizatoare Facebook comentează: ”Şi acum în fiecare lună până în octombrie, în toate zilele de sâmbătă şi duminică din data de 10 până pe 19 o să fie cineva care te aşteaptă la ora 13 la biserică :))))) să te felicite evident :))))”.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici