Ponta a filmat cu telefonul spargerea tunelului de metrou: Dacă nu am şti unde suntem, ar fi scary! - FOTO

Premierul Ponta a fost impresionat de momentul în care scutul de foraj care sapă tunelul de metrou Dr Taberei-Universitate a străpuns peretele viitoarei staţii Orizont şi a filmat cu telefonul mobil sfărâmarea peretelui, precizând că face asta pentru a le arăta copiilor săi imaginile, în weekend.

512 afișări
Imaginea articolului Ponta a filmat cu telefonul spargerea tunelului de metrou: Dacă nu am şti unde suntem, ar fi scary! - FOTO

Ponta a filmat cu telefonul spargerea tunelului de metrou: Dacă nu am şti unde suntem, ar fi scary! (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti de ce filmează cu telefonul mobil momentul în care dinţii uriaşei freze ieşeau din tunelul subteran abia săpat şi sfredeleau ultimele bucăţi de beton ale peretelui staţiei, premierul a precizat că o face pentru copiii săi.

"O să le arăt copiilor, în weekend. Ei o să meargă cu metroul ăsta, eu nu am avut ocazia să văd când se construia celălalt", a spus Ponta.

În clipa în care freza scutului s-a întrezărit rotindu-se cu un zgomot infernal, cu praf, jeturi de apă şi bucăţi uriaşe de pământ şi beton, impresionat, şeful Guvernului a spus că ar fi "scary" (înspăimântător, înfricoşător, în engleză-n.r.) dacă nu s-ar cunoaşte la ce anume se asistă.

"E chiar impresionant. Glumim noi, dar chiar e impresionant", a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici