Ponta: Dacă au fost comise fraude la Bacalaureat, este foarte bine ca autorii să fie pedepsiţi

Persoanele vinovate trebuie pedepsite dacă au comis fraude la Bacalaureat, deoarece pentru astfel de fapte nu există scuze, a declarat premierul Victor Ponta.

318 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă au fost comise fraude la Bacalaureat, este foarte bine ca autorii să fie pedepsiţi

Premierul Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă au fost comise fraude, este foarte bine ca autorii să fie pedepsiţi", a spus Ponta.

Cinci profesori din comisia de examen şi 32 de profesori supraveghetori la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" au fost duşi la audieri la Poliţia Capitalei, în cazul suspiciunilor de fraudă la proba de limba română a examenului de bacalureat, au declarat, luni seara, pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit surselor citate, împotriva celor 37 de profesori există probe solide, inclusiv filmări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici