Ponta: Pentru anul viitor aş fi mai degrabă prudent să vorbesc de creşteri salariale

Premierul Victor Ponta a declarat că preferă să fie prudent în a avansa posibilitatea unei majorări salariale pentru bugetari anul viitor, amintind că Executivul se află încă în proces de restituire a sumelor din salarii tăiate în urmă cu doi ani.

370 afișări
Imaginea articolului Ponta: Pentru anul viitor aş fi mai degrabă prudent să vorbesc de creşteri salariale

Ponta: Pentru anul viitor aş fi mai degrabă prudent să vorbesc de creşteri salariale (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Întrebat la Antena 3 dacă intenţionează ca în bugetul pe anul viitor să fie prevăzute şi creşteri salariale, premierul a răspuns că preferă să fie prudent din acest punct de vedere.

"Cu salariile în 2013, atât timp cât am reuşit restituirea a ceea ce s-a tăiat în 2010, aş fi mai degrabă prudent să vorbesc de creşteri salariale", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici