Ponta: Practic, tot fondul meu de rezervă s-a dus la Sănătate şi mă bucur

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, mulţumiri reprezentanţilor sistemului medical, despre care a spus că au fost raţionali şi au înţeles că lucrurile se rezolvă prin dialog, el arătând că tot fondul său de rezervă a fost alocat Sănătăţii şi că se bucură pentru acest lucru.

352 afișări
Imaginea articolului Ponta: Practic, tot fondul meu de rezervă s-a dus la Sănătate şi mă bucur

Ponta: Practic, tot fondul meu de rezervă s-a dus la Sănătate şi mă bucur (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Cel mai important lucru, dincolo de această reuniune internaţională (summitul China - ECE, n.r.), a fost situaţia din sistemul de sănătate. Mă bucur foarte mult şi le mulţumesc reprezentanţilor sistemului medical care au fost raţionali, care au înţeles că prin dialog putem rezolva lucrurile, nu prin conflict", a spus Ponta.

El a arătat că miniştrii Eugen Nicolăescu, Doina Pană şi Daniel Chiţoiu au sprijinit şi ei cu tot ceea ce era omeneşte.

"Azi am adoptat şi deblocarea a 1.000 de posturi pentru sănătate şi practic tot fondul meu de rezervă s-a dus la sănătate şi mă bucur pentru asta, cred că e o destinaţie foarte bună, întotdeauna. Mă bucur enorm de mult că nu va fi nicio problemă pentru pacienţi", a spus Ponta.

El a precizat că îşi doreşte ca şi în viitor orice fel de probleme profesionale şi sociale să fie rezolvate prin dialog şi prin respect.

"E o mare schimbare faţă de fostul Guvern, care, nu de capul lui, ci la cererea preşedintelui, trata cu dispreţ şi cu rigiditate orice fel de cerere socială şi am ajuns la acea explozie de nemulţumire împotriva Guvernului. E deja un an şi jumătate, doi ani, în care problemele inerente, normale, legitime le rezolvăm cu dialog şi raţiune", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici