Ponta: Probabil zilele acestea mă văd cu Kovesi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că "probabil" zilele acestea se va vedea cu Laura Codruţa Kovesi, pe care a propus-o pentru funcţia de procuror şef al DNA.

215 afișări
Imaginea articolului Ponta: Probabil zilele acestea mă văd cu Kovesi

Ponta: Probabil zilele acestea mă văd cu Kovesi (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că, în condiţiile în care cei şase candidaţi pe care i-a propus la Parchete se vor "mişca" repede, astfel încât toate documentele să fie gata, el va adresa secţiei de procurori rugămintea de a gândi o optimizare a calendarului de verificare a acestora.

"Astăzi şi mâine strângem toate documentele, pentru că trebuia să strângem planul de management, toate celelalte, de la cei şase candidaţi. În măsura în care se mişcă foarte repede candidaţii şi cu Ministerul Justiţiei şi avem toate documentele în timp, sigur că după aceea voi solicita secţiei de procurori, îi voi ruga, dacă gândesc puţin o optimizare a calendarului", a spus Ponta.

Laura Codruţa Kovesi a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, adresase secţiei de procurori a CSM rugămintea de a analiza posibilitatea reconsiderării calendarului stabilit pentru cei şase candidaţi propuşi ca procurori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici