Popescu Piedone: Proiectul "Orăşelul Copiilor", în valoare de 5 milioane de euro, a fost finalizat

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, vineri, că proiectul "Orăşelul Copiilor", a cărui valoare integrală se ridică la suma de 5 milioane de euro, a fost finalizat, el arătând că săptămâna viitoare Primăria va face recepţia întregului ansamblu.

569 afișări
Imaginea articolului Popescu Piedone: Proiectul "Orăşelul Copiilor", în valoare de 5 milioane de euro, a fost finalizat

Cristian Popescu Piedone (Imagine: Victor Ciupuliga (Mediafax Foto)

"Odată cu inaugurarea sălii de sport multifuncţionale pentru copii până în 18 ani s-a închis întreg proiectul «Orăşelul copiilor», care a fost realizat din fonduri de la bugetul local. Săptămâna viitoare facem recepţia finală la întreg proiectul", a precizat primarul Sectorului 4, vineri, după inaugurarea ultimei săli de sport al ansamblului, inaugurare la care au participat şi premierul Victor Ponta şi candidaţi PSD-UNPR-PC la alegerile de duminică.

Piedone a precizat că "Orăşelul copiilor" se întinde pe o suprafaţă de 34 hectare şi a costat 5 milioane de euro, suma fiind suportată de contribuabilii Sectorului 4.

El a spus că deşi fondurile au fost asigurate de către locuitorii Sectorului 4, în "Orăşelul copiilor" au acces toţi bucureştenii, aceştia putând intra liber atât în sala pentru jocuri de iarnă, cât şi în sala multifuncţională de sport.

La inaugurarea sălii multifuncţionale pentru copii a participat şi premierul Victor Ponta, însoţit de candidaţi PSD-UNPR-PC la europarlamentare şi parlamentare parţiale, între care Ilie Năstase. De asemenea, la inaugurare a participat şi fostul campion la box Leonard Doroftei.

După inaugurarea sălii, primarul Popescu Piedone, premierul Victor Ponta, candidaţii PSD-UNPR-PC prezenţi, precum şi politicienii veniţi la eveniment au participat la un miting electoral organizat lângă sala de sport, pe faţada căreia a fost amplasat un banner uriaş cu sloganul "Mândri că suntem români".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici